Overig materiaal

Verreiker nodig? Fabriek verhuizing? Intern machine verplaatsen? Rijplaten of dragline schotten nodig? Jac v.d Vegt & Zn. BV beschikt over divers materiaal en heeft de oplossing voor u.

Met onze roterende verreiker met 26 meter mast en al zijn hulp stukken als overdruk cabine, manbak, jib met lier en kantelbare en rotende kop is deze machine multifunctioneel in zet baar.

Voor fabrieksverhuizing of interne machine verplaatsing hebben wij een materiaal container ingericht waar u niet mis pakt. Diverse krikken,vijzels, rol tanks en ketting takels zijn aanwezig. Daarnaast beschikken we over 2 heftrucks. Samen met onze transport mogelijkheden kunnen wij u een complete verhuizing of verplaatsing aan bieden.

Is de ondergrond zacht…. dan kunnen wij u verschillende stalen rijplaten en dragline schotten aanbieden. Het transport en het uitleggen kunnen wij voor u verzorgen met onze semi met Auto Laad Kraan.

Let op! De vrachtwagen en heftruck worden uitsluitend verhuurd in combinatie met chauffeur.

Wilt u meer informatie over het huren van materiaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 038-3314466 of vul het contactformulier in.