Kraan verhuur Noord – Oost Nederland

Jac v.d Vegt & Zn. is vooral actief in noord oost Nederland.

Kraanverhuur & transport bedrijf Jac v.d. Vegt & Zn. BV is actief door heel Nederland. Met name 50 tot 100 km rond Kampen en Zwolle zien wij als belangrijkste regio. Maar ook de rest van Overijssel tot aan Enschede. Gelderland van Arnhem tot Apeldoorn. Friesland Lemmer tot aan Drachten en Leeuwarden of Groningen is geen Probleem. Op dit moment zijn wij erg actieve in de provincie Flevoland met groei steden als Almere en Lelystad en niet te vergeten de gemeente Dronten en Swifterbant. Daarnaast is de Noord-Oost Polder natuurlijk makkelijk te bereiken van uit Kampen met een reistijd van 30 minuten zijn wij in Emmeloord. Kort om Jac van de Vegt & Z.n BV is de ideale partner voor u in de regio.

wassenaar vh dak

Met ons huif transport zijn we naast nationaal ook internationaal met name de Benelux en Zuid Duitsland omgeving Munchen zijn onze werk gebieden. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.

Dus van alles van A naar B, Zwolle, Kampen, Almere, Lelystad, Dronten, Lemmer, Heerenveen, Meppel, Hoogeveen, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Utrecht en nog veel meer.